Op zoek naar solex?

 
 
solex
Home.
Da's' toeren en genieten. Solex avontuur is hèt avontuur waarbij u met collega's, familieleden of vrienden er op uit gaat op een Fiets met een solexmotor oftewel, de Solex! Deze niet dagelijkse bezigheid zorgt voor veel pret vooraf, maar zeker ook onderweg.
Home Solex Verhuur Langedijk.
Arrangement Rij en Drijf 55, euro. Arrangement op maat vanaf 4 pers. Ditjes en Datjes om te weten. Algemene Huur Voorwaarden. Volg ons op FACEBOOK Solex Verhuur Langedijk. Solex Verhuur Langedijk. VOOR HET LEUKSTE UITJE, GA JE NAAR SOLEX VERHUUR LANGEDIJK.
Solex Laren, Lochem, Vorden, Achterhoek.
duur: 3 uur vanaf: 5250., Solex High Beer of High Wine. Als er een Solex High Tea uitje is, waarom dan geen Solex High Beer/Wine? Dat wisten wij ook niet dus hebben we er direct één gebouwd. Op de solex door de mooie Achterhoek.
Solexverhuur Alblasserwaard.
Ontdek de schoonheid van de Alblasserwaard op een echte oldtimer Solex. Terug naar de rust en het geluk van de jaren vijftig uit de vorige eeuw. Bezoek Kinderdijk met z'n' historische molens. Dwaal rond in Nieuwpoort, het kleinste stadje van Zuid-Holland.
Solex huren Solextour Solex arrangement Solex In de Peel.
Solex Puzzeltocht door de Peel. ShortGolf en Solex op één dag. U kunt kiezen uit verschillende Solexverhuuropties. Solex leveren op locatie. Arrangementen waarin het Solexen met een andere interessante activiteiten wordt gecombineerd. Boek nu uw Solexarrangement. Copyright 2018 Solex In de Peel.
Geheel in stijl solex rijden doe je bij Het Schwarzwald.
Ook jij kunt nu ondervinden hoe het is om op een echte Solex te rijden, want tegenwoordig is het heel goed mogelijk er één te huren. In de omgeving van Twente en Overijssel is Het Schwarzwald de bekendste aanbieder. Solex rijden in een landelijke omgeving.
Solex rijden in Denekamp Twentesolex.nl.
Solex rijden in Twente. Het rondtuffen op de nostalgische solex laat je intens genieten van het prachtige Twentse landschap. Wanneer iedereen heeft genoten van de koffie met het gebak begint het avontuur. Solex rijden in Twente. Rondtuffen op een echte ouderwetse solex.
Solex rijden in Weerselo Twentesolex.nl.
Solex rijden in Weerselo bij Antje en Billie. Ontdek echte Twentse gezelligheid bij Eetcafé Antje Billie in combinatie met solex rijden in Weerselo. Antje Billie is een begrip in de regio. Bij dit eetcafé voert de gezellige sfeer de boventoon.
Solex rijden Bedrijfsuitje.
Jullie startpunt voor het solex rijden is bij de Avontuurfabriek, Industrieweg 10 te Loosdrecht. Tijdens het 3 uur durend arrangement gaan jullie 2 uur rijden met de solex. Jullie worden eerst ontvangen waar jullie uitleg krijgen over de solex en een formulier dienen in te vullen.
Op Paed Solex rijden in Zuidwest Friesland Op Paed.
Verhuur en Arrangementen. Op Paed Solex rijden in Zuidwest Friesland. Solex rijden in Zuidwest Friesland. Old skool genieten van Gaasterland doe je met Op Paed! Met zn allen solex rijden betekent een uitstapje op basis van ouderwetse gezelligheid. Dus stel, je zoekt een originele invulling van een dagje teambuilding.
Solex Tours De Tuinderij.
Wij bepalen als jury het winnende team. De feestkar kan erbij worden gereserveerd en biedt plaats voor 3 volwassenen die niet in staat zijn om Solex te rijden. Dit is een soort bezemwagen, maar dan uitgevoerd met een bankje achterop.
Solex huren in Groningen, een leuk groepsuitje De Postwagen.
de ontvangst was prima en de solex was ook ingoede staatmaar, was wel smerig. Met collega's' een solex rit gemaakt met vooraf koffie en gebak, helaas net van te voren 1 ziekmelding, maar hier werd niet moeilijk over gedaan, bedankt hiervoor.

Contacteer ons