Zoeken naar solex

 
 
solex
Mooi weer? Tijd voor de solex! MAX Vandaag.
In de jaren die volgen wordt de solex een veel gezien vervoersmiddel waar Nederlanders mee naar hun werk gaan zie foto hieronder of de dagelijkse boodschappen mee doen. Ook is de motorische fiets zeer populair onder jonge vrouwen. De solex ziet u rechtsonder op deze foto.
Solex rijden De Blokhut.
Wij denken graag met u mee en stellen een passend programma aan u voor. Alle solex arrangementen zijn inclusief ontvangst met koffie/thee en boerencake, een korte briefing over het gebruik van de solex, groepsfoto ter herinnering, leren solexjas, brandstof, WA verzekering, gebruik solextas.
Solex rijden De Zoete Inval.
Op de solex maakt u een tocht door het prachtige natuurgebied Spaarnwoude. Door de vele fietspaden is solex rijden in deze omgeving zeer ontspannend en ideaal voor grotere groepen. Afwisselend rijdt u op de solex door Spaarndam, Penningsveer en langs de uitzichtheuvel.
Solex Tours De Tuinderij.
Wij bepalen als jury het winnende team. De feestkar kan erbij worden gereserveerd en biedt plaats voor 3 volwassenen die niet in staat zijn om Solex te rijden. Dit is een soort bezemwagen, maar dan uitgevoerd met een bankje achterop.
prijzen Boerensolex Solex verhuur Tandemsolex verhuur Groepsuitjes Herpen Noord Brabant. BoerenSolex Solex verhuur Solex rijden Herpen Noord-Brabant.
Solex uitje met gezellige pauzestop bij Speciaal Bierbrouwerij in Oijen. Tijdsduur 4 uur, 2 uur toeren, 1 uur op locatie van de oude Bierbrouwerij vanaf 2 personen 3250, pp. Ook locatie voor Jeu-de-boules vanaf 2 personen 35, pp. Solex met fotopuzzeltocht.
Solex bromfiets Wikipedia.
De Nederlandse exemplaren hebben dezelfde kleur als de Franse, namelijk zwart, maar er zijn in Nederland ook groene Solexen geweest de Solex Economy die lager geprijsd was, en de Solex Ami in de blauwe kleur. In 2005 ontstond commotie in de Nederlandse Solexwereld vanwege het verplichte bromfietskenteken.
De Nederlandse Solex Website De Nederlandse Solex Website.
lijst met Solexclubs De Nederlandse Solex Website op Solex Clubs Race teams Organisaties Informatie. De Elektrische Fiets en de Mindset 50pluswereld Maakt verstandige senioren slimmer op Nederlandse Solex clubs. WebCare Nederland 1994-2017 The registered Trademarks SOLEX" and VELOSOLEX" belong to the French firm SINBAR.
Brommers Solex Marktplaats.nl.
Www.solexmarkt.nl in onze webwinkel vindt u solex onderdelen voor de solex peperbus, suikerpotje/sleutelgat, solex koffertje, solex oto, solex 3800solex, 5000 en de solex black en roll solex 4800 ons ruime assortiment bied u o.a. Solex banden, solex wielen, solex framedelen, solexmotordelen en natuurlijk.

Contacteer ons